"РЕАЛІЇ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ВИРОБНИЦТВА ОРГАНІЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ В УКРАЇНІ" - Вінюкова Ольга Борисівна (Донецька державна сільськогосподарська дослідна станція, 2018)
"У статті досліджено сучасний стан органічного виробництва продукції в Україні. Проаналізовано міжнародний досвід ведення органічного землеробства. Визначено перспективи розвитку органічного виробництва в сучасних умовах України, розкрито переваги запровадження виробництва екологічно чистої сільськогосподарської продукції в Україні та визначено його основні недоліки. Досліджено механізм сертифікації органічної продукції. В результаті дослідження надано рекомендації учасникам органічного ринку."
Keywords: органічне виробництво; органічна продукція; аграрне підприємство; сертифікація; маркування; стандарти