ДИСЕРТАЦІЯ Державне регулювання розвитку органічного сільськогосподарського виробництва в Україні - Гвоздь, Оксана Миколаївна (ЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ ІВАНА ФРАНКА МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ, 2021)
ЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ ІВАНА ФРАНКА МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Keywords: Державне регулювання; органічне сільськогосподарське виробництво; організаційно-економічний механізм; пільгове оподаткування; стимулювання розвитку; стратегія оптимізації