"РОЗВИТОК ОРГАНІЧНОГО САДІВНИЦТВА: РЕАЛІЇ ТА ПЕРСПЕКТИВИ" - Феняк, Лариса Анатоліївна (Економіка та суспільство, 2024)
"У статті досліджено розвиток органічного садівництва в контексті сучасних реалій та перспектив. Розглядаються основні аспекти органічного садівництва, його переваги порівняно з традиційними методами ви- рощування, та його вплив на навколишнє середовище й здоров'я споживачів. Аналізуються сучасні тенденції та технології, спрямовані на підвищення продуктивності та якості вирощування органічних садових культур. Висвітлено існуючі проблеми та виклики, які стоять перед сектором органічного садівництва, а також пропонуються можливі шляхи їх вирішення."
Keywords: органічне садівництво; органічне виробництво; розвиток; садівництво; екологія; якість; сільське господарство