"Імпорт органічної агропродовольчої продукції до ЄС" - Європейська Комісія ("Генеральний директорат з питань сільського господарства та розвитку сільських територій Європейської Комісії (DG AGRI) Відділ аналізування та прогнозування", 2024)
Європейська Комісія
Keywords: Європейський Союз; Імпорт; органічна продукція