Проблеми розвитку органічного виробництва продукції твариннитва - Сафронська, І.М. (My University, 2020)
Органічне сільське господарство («біологічне» та «екологічне») – це цілісний та системний підхід, заснований на ряді процесів, що забезпечують сталий розвиток екосистем, безпечні продукти харчування, хороше живлення рослин, благополуччя тварин та соціальну справедливість. В Україні розвиток органічного виробництва продукції знаходиться лише на стадії становлення. Так, державною цільовою програмою розвитку українського села на період до 2015 року від 19.09.2007 р. №1158, передбачено: довести обсяг частки органічної продукції у загальному обсязі валової продукції сільського господарства до 10%
Keywords: Органічне виробництво; проблеми розвитку; можливості розвитку