Дорожні Карти експорту органічна заморожена малина, органічна лохина - Ксенія Гулієва, ГС "Органічна Ініціатива" (ГС "Органічна Ініціатива" за підтримки SIPPO Ukraine, 2026)
Матеріали в рамках серії презентації Дорожніх карт експорту органічної продукції організованих в ГС "Органічна Ініціатива". Презентація "Органічної Ініціативи" дорожніх карт експорту органічної замороженої малина, та замороженої лохини. Аудит поточного стану органічної галузі, вибір цільових ринків, методологія та критерії відбору, споживацькі критерії, план розвитку експорту, аналіз топ ринків
Keywords: ринки; дорожні карта; експорт; лохина; малина; дивесрифікація маршрутів; рітейл; трейдери; кооперативи; критерії