ФОРМУВАННЯ ТА ФУНКЦІОНУВАННЯ РИНКУ ОРГАНІЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ АКВАКУЛЬТУРИ В УКРАЇНІ - К. В. Махиборода (Національний університет біоресурсів і природокористування України., 2023)
"Дисертація на здобуття наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 051 «Економіка». Національний університет біоресурсів і природокористування України. Київ, 2023. У дисертаційній роботі обґрунтовано теоретико-методичні засади та розроблено науково-практичні рекомендації, спрямовані на формування ринку органічної продукції в Україні."
Keywords: ринок; органічна продукція аквакультури; попит; ціна; пропозиція; регулювання; аквакультура; риба; розвиток; рибне господарство; експорт; галузь.