"ВПРОВАДЖЕННЯ МЕХАНІЗОВАНОГО ВЕРМИКОМПОСТУВАННЯ ДЛЯ УТИЛІЗАЦІЇ РОСЛИННИХ ВІДХОДІВ САДОВО-ПАРКОВИХ ГОСПОДАРСТВ " - Сенчук М.М. (Білоцерківський національний аграрний університет, 2021)
"У статті йдеться про доцільність використання технології вермикомпостування в садово-парковому господарстві. Розроблено рекомендації для впровадження технології вермикультиву- вання в садово-парковому господарстві. Передусім необхідно підготувати субстрат такого складу: бадилля рослин; перепріла тирса; листя дерев; торф, вапно (до 2 % від ваги субстрату)."
Keywords: вермикомпостування; дощові черв’яки; біогумус; обладнання; органічні відходи.