Каталог природоорієнтованих рішень - Рябика, М.; Гусакова, О.; Зозуля, А.; Бушовська, А. ("Українська кліматична мережа, 2021 ГО «Плато» ГО «Центр екологічних ініціатив «Екодія»", 2021)
"Каталог містить збірні характеристики природоорієнтованих рішень та розроблений із метою формування надивленості серед представників_ць органів державної влади, місцевого самоврядування, комунальних підприємств, громадських організацій, бізнесу, активних мешканців_ок, представників_ць ОСББ і управляючих компаній, архітекторів_ок, ландшафтних дизайнерів_ок, освітян_ок, студентів_ок."
Keywords: еко-вигоди; заплави річок; екодуки; кишенькові парки; лісосмуги; ярусне озеленення; компостери; різнотрав'я; зелені зупинки; зелені перголи; дощові садкий канави; жівоплоти; проникні поверхні; простори біорізномаїття; міські екокоридори; зелені вуличні меблі; ярусне озеленення