Довідник стандартів ЄС щодо регулювання органічного виробництва та маркування органічних продуктів (Книга 8) - (:unkn) unknown (Федерація органічного руху України, 2023)
Даний довідник є продовженням виданих у попередні роки Федерацією органічного руху України, нормативних документів Європейського Союзу
Keywords: Регулювання ЄС; сертифікація; критерії; вимоги; Регламент 848/2018