ОРГАНІЧНЕ ВИРОБНИЦТВО ТА ТА ХАРЧУВАННЯ-ОЧИМА СТУДЕНТІВ - Коренєва, Крістіна Олександрівна (Фаховий коледж інформаційних систем і технологій ДВНЗ “КНЕУ ім. В. Гетьмана”., 2022)
"Студентська робота - призер конкурсу Органічне виробництво та харчування - очима студентів 2022 (номінація). Успішне навчання у вузі, якість освіти та здоровий спосіб життя тісно пов'язані, і це закономірно простежується не лише на індивідуальному рівні; як поводиться людина, як ставиться до свого здоров'я, а й на рівні суспільної системи; виявляє вона турботу про здоров'я людей або залишається неповноцінною.Тож якщо є бажання та натхнення можна вкладувати дуже багато часу на свій розвиток,гарне харчування та здоровий спосіб життя."
Keywords: органіка очима студентів; студент; здорове харчування; ланчбокс; здорові звички; корисна їжа; переваги органічних продуктів