Студентський проєкт « ОrganicHeat для ЗСУ» - Денис ЖИГУЛІН (Калинівський технологічний фаховий коледж, 2024)
В Україну прийшла війна, вона принесла багато руйнувань, смутку та збитків. Відважні українські захисники захищають рідну землю. Вони переживають великі труднощі: холод, хвороби, поранення, втому. Тому пропонуємий студентський проєкт являється актуальним, так як було вирішено поєднати органічне вирощування тваринництва з користю для військових Збройних сил України. Із овець, які зростають на органічних кормах збирати цінний продукт вовну, виготовляти з неї устілки з електропідігрівом, зігрівальні пояси, наколінники, ковдри Додаткові матеріали доступні за посиланням - https://youtu.be/j6vqrNnu2t0?si=nkKpJg6q1lXlgGBN