Виробництво органічної продукції свинарства: зарубіжний досвід та виклики для України - Ібатулін, М.І.; Микитюк, Д.М. (Економіка та Управління АПК, 2019)
Систематизовано основні чинники, які стимулюють розвиток органічних форм господарювання. Узагальнено підходи до нормативно-правового регулювання виробництва органічної продукції у зарубіжних країнах світу та України, які дозволили порівняти порядок виробництва органічної продукції (сировини) рослинного та тваринного походження, сертифікації органічних ферм та доведення органічної продукції на ринок
Keywords: органічне тваринництво; органічне свинарство; державне регулювання; контроль; екологія