"Внутрішні та зовнішні аудити в контексті Органічного Регламенту (ЄС) 2018/848" - Саманта Розі Белльєр (Проєкт "Німецько-українська співпраця у галузі органічного сільського господарства", СОА, 2025)
"Презентація про внутрішні та зовнішні аудити в контексті Органічного Регламенту (ЄС) 2018/848"
Keywords: аудит; регулювання ЄС 848/ 2018; внутрішні аудити; самооцінка; знання; навчання; документація; робота з невідповідностями; результати оцінювання; компетентні органи; нагляд