ОРГАНІЧНА ПШЕНИЦЯ - Дірауер, Хансуель; Закс, Райнер (FiBL, 2016)
Попит на органічну українську пшеницю з кожним роком зростає як на внутрішньому, так і на зовнішньому ринках. В органічному виробництві України пшениця посідає перше місце серед усіх сільськогосподарських культур, і в сівозміні може займати до 50%. Завдяки високому вмісту білка та клейковини органічну пшеницю використовують у продовольчих цілях. Також вона широко використовується в органічному тваринництві та входить у кормовий раціон. Ціна органічної пшениці значно вища, ніж ціна неорганічної пшениці як в Україні, так і на міжнародному ринку загалом.
Keywords: пшениця; удобрення; технологія