Комунікація і позиціонування органічної продукції для підвищення рівня обізнаності та довіри споживачів - Бернет, Томас; FIBL (Дослідний інститут органічного сільського господарства FiBL, 2021)
Просування органічного сільського господарства в Україні
Keywords: органічна комунікація; позиціонування; просування; ситуація в Європі; ситуація в Україні; брендинг; концепція; рівень обізнаності