"Порівняння органічних і неорганічних харчових продуктів на основі окремих показників якості та безпечності" - (:unkn) unknown (FiBL, Дослідний Інститут органічного сільського господарства, 2024)
Показники якості та безпечності – тенденції за даними досліджень 2011–2020 рр.
Keywords: якість; мінерали; білки; нутрієнти; вітаміни; фітонутрієнти; нітрати; важкі метали; сенсорний профіль