"ШКОЛИ ЗМІНЮЮТЬСЯ Як органічні продукти потрапляють на дитячі тарілки" - Габріеле Шторм (Професійний журнал з органічного землеробства. Німецьке фахове видання Bioland (04/2023), 2023)
Обслуговування поза домом вважається важливим важелем для досягнення 30-відсоткової цілі органічної продукції. Асоціація шкільних їдалень Дуйсбурга та колишній зірковий кухар Штефан Герхардт успішно готують органічну їжу для дітей
Keywords: шкільне харчування; органічна їдальня; діти; школа; органічні продукти; меню