Робочий зошит до виконання практичних робіт для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр» напряму 201 «Агрономія» та 202 «Захист і карантин рослин денної та заочної форми навчання «Біологія та технологія вирощування сої» Біологія та технологія вирощування сої органічного виробництва - Биков М.І.; Бикова О. Є.; Грабовський М. Б.; Грабовська Т. О.; Коваленко І. М.; Самаріна М. О.; Троценко В. І. (Асоціація «Дунайська Соя», 2021)
Цей зошит допоможе тобі зберегти у пам’яті важливі моменти технології вирощування органічної сої, напрацювання практиків, рекомендації провідних українських компаній. Для того, аби тобі було зручніше орієнтуватися у цих питаннях, ми підготували коротку «карту місцевості». 1. Основа зошита – це мікс короткої інформації, наданої агрономами-практиками, представниками провідних агрономічних компаній. 2. Відео та довідкові матеріали містяться за QR-кодами у відповідних розділах зошита. 3. На онлайн-платформі EUROPEAN SUSTAINABLE SOYA ACADEMY можна знайти інформацію від насіннєвих, виробничих, переробних компаній щодо вирощування сої не тільки в Україні, а й в інших країнах Європи та світу. 4. Для роботи з робочим зошитом користуйтеся додатковим матеріалом «Органічна соя з Європи. Рекомендації з вирощування та торгівлі органічною соєю в Європі». (Довідник розміщено на сайті Асоціації «Дунайська Соя»: https://www.donausoja.org/uk/home/, а посилання на відповідні розділи містяться у цьому зошиті у вигляді QR-кодів). Давай вирощувати сою разом задля сталого та безпечного агровиробництва!
Keywords: ОРГАНІЧНА СОЯ; Біологія; РОБОЧИЙ ЗОШИТ