Японія: штучний інтеллект при виробництві органіку - (:unkn) unknown (ORGANIC UA, 2021)
Ухвалена японським урядом стратегія сталості робить акцент на виробництві органічних харчових продуктів і ширшому використанні штучного інтелекту (ШІ) для значного підвищення продуктивності виробництва як на основних стратегіях, які дозволяють подолати проблему старіння робочої сили та досягти цілей сталості до 2050 року
Keywords: Стратегія сталості; Японія; стала продовольча система; економічна сталість; соціальна сталість; старіння населення; робототехніка