"ТЕХНОЛОГІЯ ВІДНОВЛЮВАЛЬНОГО ЗЕМЛЕРОБСТВА ЗАГАЛЬНА КОНЦЕПЦІЯ" - Павло Котляр (Soufflet Agro Ukraine, 2023)
"Для чого потрібне відновлювальне землеробство Що таке відновлювальне землеробство 1й принцип: Мінімальне порушення поверхні ґрунту 2й принцип: Постійний покрив ґрунту 3й принцип: Адаптація сівозміни Економічний вплив від відновлювального землеробства Техніка у відновлювальному землеробстві Як побудувати стратегію Отримання нових знань та інформації про практичний досвід інших фермерів"
Keywords: відновлювальне землеробство; грунт; покривні культури; підсівні культури