Жито озиме в сівозміні за органічного способу вирощування - Савчук, О.І.; Гуреля, В.В.; Кошицька, Н.А.; Іваненко, Л.А. (Агропромислове виробництво, выпуск 8, 2015)
"Жито озиме є однією з найбільш цінних хлібопекарських зернових культур. Тому завданням досліджень є визначення його місця в коротко- ротаційній сівозміні в органічному землеробстві з метою отримання якісної та безпечної продукції. Умови та методика досліджень."
Keywords: жито озиме; органічна сівозміна; дерновий супіщаний грунт; шкідлива дія бур'янів