"СИСТЕМА ОБРОБІТКУ ҐРУНТУ ПРИ ВИРОЩУВАННІ ОРГАНІЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ" - Шабала, М.О.; Чорна, Т.С. (Науковий вісник ТДАТУ, 2009)
в роботі наведено особливості обробітку ґрунту при органічній технології вирощування сільськогосподарської продукції.
Keywords: обробіток ґрунту; родючість грунту; органічна технологія; ефективність; ґрунтозахисні засоби