ДОБРЕ ДЛЯ ґрунту Мульча з трави конюшини при вирощуванні картоплі - Вілфрід Штегманн (Професійний журнал з органічного землеробства. Німецьке фахове видання Bioland (03/2022), 2022)
Користь можуть принести добрива з дрібних бобових в посівах картоплі. Ферма NutriNet випробувала це на експериментальній ділянці – з позитивними ефектами.
Keywords: вирощування картоплі; мульча з трави конюшини; боротьба з бур'янами; врожай; мінералізація; калій