"Біоіндикаційне оцінювання токсичності ґрунтів у зоні впливу військової діяльності" - Стаднічук, Олена ("Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки", 2013)
"Досліджено можливості використання методів біотестування для оцінювання фітотоксичності забрудне- ного важкими металами ґрунту в зоні впливу військової діяльності. Наведено результати біоіндикаційної оцінки фітотоксичного ефекту з використанням тест-об’єкта Allium cepa L (цибуля звичайна)."
Keywords: біоіндикація; фітотоксичний ефект; ґрунти; важкі метали; тестування; тест-об’єкт; Allium cepa L; військові об’єкти