"ФІНАНСОВО!ЕКОНОМІЧНА ПІДТРИМКА СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА: СПЕЦИФІКА ОРГАНІЧНИХ ВИРОБНИЦТВ" - Голян, В. А.; Заставний, Ю.Б. (АГРОСВІТ № 4, 2020)
"У статті розкриваються сутнісні ознаки фінансовоRекономічної підтримки сільського господарства в умовах поглиблення децентралізації влади та реформи місцевого самоврядування. Встановлено, що фінансовоRекономічна підтримка сільськогосподарського виробництва має поєднувати як фінансові інструменти, так і методи організаційR ного та консультативного забезпечення процесів розвитку суб'єктів аграрного підприємництва, що дасть можливість більш ефективно використати ресурси публічних фінансових фондів для розширеного відтворення ресурсноRвиробR ничого потенціалу сільського господарства."
Keywords: фінансово-економічна підтримка; місцеві бюджети; аграрне підприємництво; органічна сільськогосподарська продукція; угода публічно-приватного партнерства; органічне землеробство