Суниця - Патрік, Стефані (FiBL (Дослідний Інститут органічного сільського господарства, Швейцарія), 2023)
Презентація про міжнародний досвід вирощування органічної суниці
Keywords: суниця; тестування сортів; збирання врожаю; ділянка; посадковий матеріал; використання тунелів; боротьба з гризунами; удобрення; боротьба з шкідниками