Результати аналізу поточного стану органічного сільського господарства в Україні у 2021 р - Гулієва, Ксенія; Дреесманн, Штефан (Проєкт "Німецько-українська співпраця у галузі органічного сільського господарства", 2021)
"«Впровадження Закону України “Про основні принципи та вимоги до органічного виробництва, обігу та маркування органічної продукції”: Оцінювання вихідних даних для дослідження мікро- та макроекономічного впливу впровадження в Україні Закону “Про основні принципи та вимоги до органічного виробництва, обігу та маркування органічної продукції”»."
Keywords: виробництво; сертифікація; маркетинг і реалізація; органічні оператори; органічні площі; органічний експорт; внутрішній ринок; консультативні послуги; безпечність і якість; органічна освіта