"ВИРОБНИЦТВО ОРГАНІЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ РОСЛИННИЦТВА В МЕЖАХ СІЛЬСЬКИХ СЕЛЬБИЩНИХ ТЕРИТОРІЙ" - Моклячук, Л.І.; Макаренко, Н.А. (НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ АГРАРНИХ НАУК УКРАЇНИ НАЦІОНАЛЬНИЙ НАУКОВИЙ ЦЕНТР «ІНСТИТУТ ЗЕМЛЕРОБСТВА НААН», 2018)
"У виданні викладено рекомендації з вирощування органічної продукції рослинництва в межах сільських населених пунктів. Наведено довідкові матеріали та описано конкретні технологічні прийоми органічного землеробства. Методичні рекомендації призначені для використання мешканцями сільських населених пунктів, фермерами, головами ВСК, ахівцями та науковцями в галузі органічного землеробства."
Keywords: селбищнітерриторії; органічне виробництво; удобрення; мінеральні добрива; органічні добрива; органічні препарати; технологічні системи застосування; захист рослин; особливості вирощування овочевих культур; роль сівозміни; зелені добрива; обробіток грунту