"Розвивати ринок спільними зусиллями Ланцюжки доданої вартості у вирощуванні ягнят" - Бріґітте Штайн (Професійний журнал з органічного землеробства. Німецьке фахове видання Bioland (02/2022), 2022)
"Продукти харчування з овечого й козячого молока користуються неаби- якою популярністю. Але реалізація козенят і ягнят на ринку потребує чима- лих зусиль. На міжнародній конференції з органічного вівчарства й козівництва у селищі Геґне на Боденському озері обговорювалися можливі шляхи, що дають можливість впоратися з цим викликом."
Keywords: вирощування ягнят; попит; маркетинг; вирощування козенят