Україна на світовому продовольчому ринку: сучасний стан та перспективи збуту органічної продукції - (:unkn) unknown (Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка, 2024)
В умовах сучасної господарської дільності в Україні виникає багато проблем, пов'язаних із значним впливом людини на навколишнє середовище. Серед екологічних проблем варто відзначити: високий рівень забруднення чорноземних грунтів України та зниження їх родючості, забруднення прісної води та утворення великої кількості відходів виробництва
Keywords: методи виробництва; ринкові умови; інвестиційна приваблість; стан органічного виробництва; місце вітчизняної органічної продукції; інвестиційний клімат