Все залежить від деталей Запитання щодо обробки кліща Вароа на органічних пасіках - Розен, Ганс (Професійний журнал з органічного землеробства. Німецьке фахове видання Bioland (08/2021), 2021)
Від вароатозу однаковою мірою страждають як традиційні, так і органічні пасіки. За допомогою яких засобів можна знизити закліщеність бджолиних сімей?
Keywords: іноземні публікації; Bioland; досвід Німеччини; органічні пасіки; кліщ вароа