Вплив збройної агресії, та воєнних дій на сучасний стан грунтового покриву, оцінка шкоди та збитків, заходи з відновлення - (:unkn) unknown (Національний науковий центр "Інститут грунтознавства та агрохімії імені О.Н Соколовського", 2022)
Представлено результати пілотних теоретичних і експериментальних досліджень нинішнього стану грунтового покриву України, який зазнав деградації внаслідок збройної агресії російської федерації
Keywords: грунтовий покрив; оцінка шкоди; збитки; заходи; відновлення; рекультивація земель