"Системи виробництва і застосування засобів біологізації землеробства" - В. М. Бельченко; В. Я . Ходорчук; Ю. О . Лавриненко; Т. Ю. Маркіна; Г. М . Ткаленко; О. М . Нікіпелова; В. С. Таргоня; Ю. Е . Клечковський; Т. Ю. Марченко; І. М . Беспалов; В. П. Ярошевський; І. С. Чернова; et al. ("Національна академія аграрних наук України Інженерно-технологічний інститут «Біотехніка»", 2022)
"У монографії представлено результати наукових досліджень за 2016–2020 рр., про- ведених у рамках виконання ПНД НАА Н 10 «Біотехніка». Частина 1 присвячена висвіт- ленню питань наукового, технічного й технологічного забезпечення систем виробництва мікробіологічних та ентомологічних препаратів для захисту рослин від шкідників і хво- роб, а також теоретичним та практичним основам створення цих біологічних препаратів. Розраховано на спеціалістів із захисту рослин, керівників, інженерів і технологів ентомологічних та мікробіологічних виробництв, працівників біолабораторій, наукових співробітників, викладачів і студентів навчальних закладів вищої освіти аграрного, біоло- гічного та технічного профілю."
Keywords: біологізація землеробства; ентомологічне виробництво; ентомофаги; зернові молі; трихограмма; маточні культури; плодові культури; хижі клопи; захист рослин