Органічне сільське господарство у зонах водозабору - (:unkn) unknown (Рада Федеральної асоціаціі з енергетики та водного господарства (BDEW), Німецької асоціації газо- та водопостачання (DVGW) і Асоціації комунальних підприємств (VKU), 2021)
"Органічне сільське господарство є формою господарювання, яка є особливо сприятливою для захисту ґрунтових і поверхневих вод у зонах водозабору питної води. Це підтверджено численними дослідженнями, багато підприємств з водопостачання вже роками підтримують цей підхід. На основі наявної інформації Рада BDEW-DVGW-VKU з питань нітратів рекомендує сприяти та підтримувати органічне сільське господарство і надає підприємствам з водопостачання огляд існуючих проєктів та вимог, яких необхідно дотримуватися в сфері органічного сільського господарства, а також його позитивних чи можливих критичних аспектів."
Keywords: азот; нітрати; бобові; ветеринарні препарати; розвиток органічного сільського господарства; Німеччина