ВЕТЕРИНАРНО-САНІТАРНІ АСПЕКТИ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ОРГАНІЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ СВИНАРСТВА - Лепета, Л.В.; Грубіч, П.Ю.; Мазанько, М.О.; Курман, А.Ф.; Пархоменко, Є.А.; Штеля, П.М.; Матюх, В.О. (Свинарство, випуск 64, 2014)
"У статті висвітлені питання, пов’язані з ветеринарною медициною при за- стосуванні технології органічного виробництва продукції свинарства. Роз- глядаються сучасні засоби для проведення дезінфекції у тваринницьких при- міщеннях, альтернативні методи лікування і профілактики хвороб свиней – квантова автогемотерапія (внутрішньосудинне лазерне опромінення крові) та застосування бактеріофагів замість антибіотикотерапії."
Keywords: Технологія; органічне свинарство; ветеринарна медицина; засо- би дезінфекції; аутогемотерапія; мікроорганізми; бактеріофаг