"Зразки співвідношення складу жирних кислот у молоці як показник якості молока від корів на природному випасі («натурального молока»)" - Д-р Лайзен (Сільськогосподарська палата Північного Рейну-Вестфалії (Німеччина), 2017)
За результатами досліджень проведених на провідних підприємствах з органічного землеробства північного рейну в землях Вестфалії (Німеччина) в публікації розкрите питання: які ж відмінності у складі жирних кислот молока існують з точки зору частки природного випасу в раціоні для годівлі корів?
Keywords: іноземні публікації; північна Вестфалія; досвід Німеччини; молочні продукти; природний випас; склад молока; жирні кислоти; раціон; годівля