Тренди на ринку органічних зернових сніданків - (:unkn) unknown (Офіс з просування експорту України, 2021)
"Світовий ринок органічних зернових сніданків зростає помірними темпами. У країнах ЄС домінують локальні виробники і бренди, а у країнах північної Америки та Азії міжнародні. Розвиток ринку органічних зернових сніданків обумовлений ростом популярності здорового способу життя. Діти і молодь є одними з ключових цільових аудиторій для виробників органічних зернових сніданків. "
Keywords: органічний сніданок; зернові сніданки; цільова аудиторія; екологічна відповідальність виробника; молодь; діти