ЧЕРЕШНЯ Є ЧУТЛИВОЮ Заходи для здорових плодів - Ціммерманн, Aлексакндер LWG (Професійний журнал з органічного землеробства. Німецьке фахове видання Bioland (06/2020), 2020)
Вишнева муха, морози та посуха зупиняють вирощування черешні у садівників. Допомагають сітки та захисний полив проти замерзання. Державний інститут виноградарства та садівництва (LWG) у Файтсхехгаймі дослідив ці стратегії.
Keywords: іноземні публікації; Bioland; досвід Німеччини; черешня; вишнева муха; захист від морозів; полив