"ФОРМУВАННЯ РИНКУ ОРГАНІЧНОЇ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ПРОДУКЦІЇ В УКРАЇНІ" - Маслак, О.М. (Сумський Національний аграрний університет, 2016)
" У статті проводиться аналіз ринку органічної продукції України. Розглядаються тенденції виробництва органічної сіль- ськогосподарської продукції, формування пропозиції та попиту на внутрішньому ринку. Зазначаються основні проблеми, які стримують розвиток ринку органічної продукції в Україні. та шляхи їх вирішення. Визначаються пріоритетні напрями розви- тку вітчизняного ринку органічної продукції."
Keywords: органічне виробництво; внутрішній ринок; споживання; стримуючі фактори; перспективи розвитку