ДЕРЖАВНІ САНІТАРНІ ПРАВИЛА ТА НОРМИ - авторський колектив ("МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ ГОЛОВНЕ САНІТАРНО-ЕПІДЕМІОЛОГІЧНЕ УПРАВЛІННЯ ГОЛОВНИЙ ДЕРЖАВНИЙ САНІТАРНИЙ ЛІКАР УКРАЇНИ", 1999)
"Державні санітарні правила та норми ""Гігієнічні вимоги щодо поводження з промисловими відходами та визначення їх класу небезпеки для здоров'я населення"" 2.2.7.029-99"
Keywords: санітарні правила; норми; промислові відходи; державний контроль