Роль сидератів у поліпшенні водотривкості чорнозему типового при вирощуванні органічної гречки - Кравчук О.Р. (My University, 2024)
Відновлення водостійкості чорнозему типового за вирощування гречки сорту Антарія після попередника пшениці озимої проводили в умовах Лівобережного Лісостепу