ЕКОСИСТЕМНІ ПОСЛУГИ. ОГЛЯД - Василюк, О.; Ільмінська, Л. (БО "БФ "Фонд захисту біорізномаїття України ", 2020)
Екосистемні послуги - це всі корисні ресурси та вигоди, які людина може отримати від природи. Від екосистемних послуг залежить задоволення фундаментальних потреб людини в середовищі існування й продуктах харчування, а от же від них прямо залежить рівень нашого життя
Keywords: Екосистема; середовище існування; рекреаційні ресурси; продукти дикої природи; продукти бджільництва; використання грунтів; генетичні ресурси; виробництво енергії; природні джерела; біоенергетична сировина; саморегуляція природних екосистем; регулювання грунтів; грунтові організми; симбіотичні послуги