"Органічне сільське господарство в Україні – розвиток, статус-кво до війни, сучасний стан та маркетингові можливості" - Гулієва, Ксенія (Проєкт "Німецько-українська співпраця у галузі органічного сільського господарства" для Літньої школи Агрополітичний Діалог, 2022)
"Органічний сектор в Україні статус до війни: стандарти, законодавство, експорт, імпорт, органічне виробництво під час війни, виклики експорту "
Keywords: органічний сектор; статус до війни; виклики під час війни; експорт; внутрішній ринок; виробництво; статус-кво