"Збалансоване удобрення капусти гранулами із конюшини та сироваткою тофу" - Каролін Вайлер (Професійний журнал з органічного землеробства. Німецьке фахове видання Bioland (02/2022), 2022)
"ПРО ЩО ЙДЕТЬСЯ: В рамках спільної роботи проєктів OrganicPlus та Nutri@Ökogemüse вчені здійснюють порівняльний аналіз впливу різних добрив на врожайність білоголової капусти. Такі альтернативні види добрив як гранули із конюшини або сироватка тофу можуть інколи забезпе чити кращий врожай, аніж використання в якості добрива рого-копитного борошна чи гною."
Keywords: білоголова капуста; сироватка тофу; добрива рослинного походженя; конюшина; ферментація; підвищення врожайності