"ЗЕЛЕНІ ІДЕЇ ДЛЯ ТЕПЛИЦІ Органічний регламент вимагає озеленення " - Tiм Гросе Ленгеріх (Професійний журнал з органічного землеробства. Німецьке фахове видання Bioland (03/2022), 2022)
Згідно з новим органічним регламентом, озеленення теплиць є обов’язковим. Залежно від культури, є сенс в екстенсивному вирощуванні проміжної культури влітку чи взимку, а також озелененні доріжки та підсіві.
Keywords: Сидерати; озеленення; проміжні культури; озеленення доріжок; конюшина