Біодинамічні препарати. Посібник з найкращих практик - Енн і Рольф Бухери (Demeter International, 2020)
"Це перша публікація Біодинамічної федерації – Demeter International. Одним із мотивів заснування Федерації було сприяння підвищенню якості біодинамічної роботи через натхнення й демонстрацію прикладів найкращих практик. Цей посібник — перший приклад такої роботи. Біодинамічні препарати є важливим фактором реалізації обох основних цілей біодинамічного сільського господарства: зцілення землі через творення ферм як організмів, пов'язаних із космічними впливами, та виробництво харчових продуктів, які підтримують духовний розвиток людства. Окреслене можна розглядати під трьома різними кутами: Прояв індивідуальності господарства, коли рослини та оболонки тварин походять з цієї самої ферми; результат соціального процесу, коли препарати виготовляє група фермерів; дбайливий підхід і ретельність дозволяють створити ліки для землі. Мета цього посібника — надихнути на роботу в усіх згаданих сферах, і ми вдячні Енн і Рольфу за втілення цього наміру в життя."
Keywords: Біодинаміка; польові препарати; компостні препарати; похідні препарати; роговий гній (500); Роговий кварц (501)