"БІОТЕХНОЛОГІЯ: КУЛЬТИВУВАННЯ CHLORELLA VULGARIS У ФОТОБІОРЕАКТОРІ НЕПЕРЕРВНОЇ ДІЇ ПІД ВПЛИВОМ СОНЯЧНОЇ ІНСОЛЯЦІЇ" - ВІНЯРСЬКА, Г. Б.; БОДНАР, О. І.; БУРЕГА, Н. В.; ПАЛЬЧИК, А. О.; КАНТИЦЬКА, О. О.; ОНУФРІЙЧУК, Л. А. (Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка, 2017)
Апробовано фотобіореактор інтенсивного культивування водорості Chlorella vulgaris Beij. за умов сонячної інсоляції з повністю контрольованими умовами в межах режимних параметрів за обраними критеріями оцінювання процесу культивування.
Keywords: методи культивування; хлорела; фотобіореактор; сонячне освітлення; кількість клітин; біомаса; ліпіди