ОРГАНІЧНА УКРАЇНА. «СПІВПРАЦЯ МІЖ УКРАЇНОЮ ТА ЄС У СФЕРІ ОРГАНІЧНОГО СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА» - Андріяш, Анастасія Сергіївна ("Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» ", 2022)
"Студентська робота - призер конкурсу Органічне виробництво та харчування - очима студентів 2022 (2 місце). Метою роботи є проаналізувати співпрацю між ЄС та Україною у галузі сільськогосподарського органічного виробництва. Основними завданнями роботи є такі: ⎯ проаналізувати експортно-імпортну діяльність сільськогосподарської та органічної продукції між Україною та ЄС; ⎯ проаналізувати діяльність виробників сільськогосподарської та органічної продукції України, та вплив іноземних інвестицій на їх розвиток; ⎯ запропонувати напрями вдосконалення співпраці України з ЄС в сфері органічного виробництва. "
Keywords: органічна україна; експорт; імпорт; співпраця Україна - ЄС