"ДИНАМІЧНЕ МУЛЬЧУВАННЯ РОСЛИННИМ ПОКРИВОМ І ВИКОРИСТАННЯ ВТОРИННИХ ДОБРИВ ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ БІОРІЗНОМАНІТТЯ, ОПІРНОСТІ ТА СТАЛОСТІ ІНТЕНСИВНИХ ОРГАНІЧНИХ ПЛОДОВИХ САДІВ І ВИНОГРАДНИКІВ. Ефективні рішення для інтегрованого управління ґрунтами" - Группа міжнародних Проєктів (Проєкт Core Organic DOMINO, 2024)
"Проєкт DOMINO був створений з метою продемонструвати, що завдяки інноваційному управлінню садом можна підвищувати родючість ґрунту, біорізноманіття та економічну стабільність інтенсивних органічних фруктових садів."
Keywords: сад; родючість грунту; біорізномаїття; економічна стабільність; мікробіом; "Проєкт DOMINO був створений з метою продемонструвати, що завдяки інноваційному управлінню садом можна підвищувати родючість ґрунту, біорізноманіття та економічну стабільність інтенсивних органічних фруктових садів."